Introduction

Hej!
Första inlägget, vet inte vad det ska bli av det här. En impuls som uppstod på grund av jetlag. Vi får se var det leder helt enkelt.
Jag som skriver heter Stinha och jag arbetar som förskollärare på en kommunal förskola i södra Skåne. Jag bor tillsammans med min amerikanska fästman i en liten trea på 60 kvadrat som för det mesta är stökig (på grund av mig).  Vi träffades via match.com för 2 år sedan, förlovade oss för 1.5 år sedan och gifter oss i juli 2018. Jag har bott utomlands i 3 år, 2 år i USA och 1 år i England.
Det är väl detta som är tanken med bloggen… att kunna dokumentera vår resa från förlovade till gifta. Tankarna som går just nu, då vi är precis hemkomna från ett besök hos hans familj, är hur vi ska kunna få det här livet att fungera på bästa sätt. Det är väl lite därför jag vill blogga. Få ett utlopp för alla tankar som snurrar i huvudet. Jag har haft bloggar innan, inga större, men jag trivdes med det.
Jag tänker väl att fokus i denna blogg ska vara på oss, relationer och tankar kring livet. Det är det jag är bäst på. Därimellan lär det blir trams och flams också. Anekdoter från arbetslivet, kanske? Jag vet inte… Vi får se vad det blir av att!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s