Nu händer det saker…

Idag har jag och B pysslat med våra inbjudningar, sett över gästlistan och filosoferat över livet. Jag vet inte, men jag tyckte det var så mysigt att sitta tillsammans och pyssla. Jag klippte ut adresslappar, han klistrade på dem, jag slickade igen kuverten och satte på frimärken. Det hela var så… prestigslöst. Lugnt och stilla, inga krav, inga tvång. Bara han och jag och våra drömmar. 
 
Min ena brudtärna har beställt sin klänning, en underbar historia i marinblått. Allting börjar kännas så lekande lätt just nu. Vi ligger bra till sparmässigt och budgetmässigt. Vi kan öka lyxen någorlunda, men inte för mycket. jag tycker fortfarande det är sinnessjuka summor vi kommer spendera på vårt bröllop, men såsom jag förstår det så kommer vi tycka att det är värt det. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s