Första dagen

Idag var det första dagen på mitt nya jobb. Massor att göra, flytta möbler, beställa nödvändigheter, gå igenom papper och massa annat. Det är så sjukt roligt! Jag älskar ansvaret jag får ta, jag älskar att jag har fått förtroendet, trots att jag inte har erfarenheten på min sida. Detta känns bra! Jag är trött, men jag var nöjd och glad när jag kom hem från jobbet. Trött, men inte för att dagen varit jobbig, utan för att jag ansträngt mig fysiskt. Det var längesedan jag kände såhär nefter en dag fylld med jobb. Detta kommer bli bra, mycket att ta in och lära sig, men detta kommer att bli bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s