Första veckan – check!

Nu har jag jobbat mitt första vecka på mitt nya jobb och även om jag är trött så är jag så peppad! Det här kommer bli så bra! Äntligen tas min expertis tillvara på, jag lyssnas på och jag känner mig sedd. Det har gått en vecka och idag fick jag (och min kollega) fint beröm av vår chef, något som hände efter ETT år på min gamla arbetsplats. Det är viktigt för mig med en ledning som visar uppskattning och fina ord kostar ingenting. 
 
Vi har kämpat, släpat möbler, bråkat med en leverantör, svettats på möbelvaruhus, skrattat, pratat, planerat och bara haft en riktigt bra vecka. Igår blev det som sagt svettigt, vi åkte för att handla småsaker som vi inte kunde få från leverantören. Jag hade med mig legitimation och vårt företagskort. Vi gick runt i cirka 2 timmar och landar äntligen vid kassan. När allt blivit skannat och jag lämnar över kortet tittar kassörskan på mig som om jag vore dum i huvudet.
Kassörskan: Det här kortet har gått ut…
Jag: Va? Du skojar?
Kassörskan: … För 4 år sedan…
Jag trodde jag skulle dö, ville lägga mig ned på golvet och gråta. Som tur väl var löste sig allt och vi kunde åka tillbaka till enheten.
 
Idag har vi planerat inför när våra övriga kollegor kommer på måndag. Vi kommer vara 5 som arbetar i vår del och sammanlagt 10 på hela enheten. Jag har fått ansvar för att berätta om vissa delar och jag är så glad och tacksam för förtroendet! Detta kommer verkligen att bli bra, det ska bli kul att träffa de andra äntligen. Detta är ett stort steg framåt för mig och det är ett steg upp på karriärsstegen. 
 
Idag är jag trött och jag ska utnyttja denna helgen till fullo. Vi ska mysa tillsammans och bara vara. Måndag är en ny vecka och på torsdag anländer första vändan barn. Detta ska bli så skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s