Sjukskriven

Längesedan jag skrev, har haft en bra tid i livet där jag känt att ”Yes, livet är gött!”. Nu är jag dock hemma från jobb i minst en vecka eftersom jag troligtvis fått en hörselnedsättning. Det suger, jag har gråtit, jag har svurit, jag har varit rädd, jag har blivit arg… alla dessa känslor på mindre än 24 timmar.  Mina öron gör ont av minsta lilla ljud gör att jag drar ihop huvudet ned mot axeln för att det gör så ont. Jag kan knappt föra ett samtal med en person som sitter bredvid mig utan att det gör ont. Jag kan bara prata i telefon på mitt vänstra öra och även då måste jag vila örat en stund efteråt. Det är så sjukt. 
 
Självklart ska jag på utredning hos företagshälsan, men väntetiden är 2-3 veckor. Just nu är jag mest ledsen för jag är rädd att min tid som förskollärare är slut innan jag ens hann börja.. Jag hoppas verkligen det går över. Jag ber för att det ska gå över. Eller att det i alla fall ska gå att lindra…   Håller tummarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s