Bröllopsfeber

Hej!
Sjukskrivningen är avslutad och jag är tillbaka på jobbet. Mycket att göra och ingen att skicka… Det är jobbigt stundtals, men jag har mina underbara kollegor som gör det värt det. Imorgon ska vi ha studiedag med föreläsningar. Inte min favoritsak att göra, men jag slipper gå upp klockan 5 för att öppna… 
 
MEN! Bröllopsmässigt går det stadigt framåt. Jag tror fortfarande att själva bröllopet blir skit… så mycket åsikter som jag inte vill ta hänsyn till, men som jag måste för att inte starta ett tredje världskrig… Men! Vi har beställt våra ringar, så lycklig! B har beställt sin kostym! OCH VI HAR BOKAT VÅR BRÖLLOPSRESA! Det bär av till Grekland och Kos med TUI, all-inclusive i en juniorsvit. Älska! 69 dagar kvar till det! (Är det fel att jag ser mer framemot resan än själva bröllopet?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s