Längesedan…

Hej!
Jag är nog den sista personen som borde ha en blogg, eftersom jag aldrig skriver… men men, ibland faller lusten på. Tydligen så behöver jag en hobby så jag låter B vara ifred, haha! Så varför inte ta tag i denna döende farsen?
 
Bröllopet har varit och var såklart fantastiskt! Underbara tal från mina underbara tärnor, både grät och skrattade. Har aldrig känt mig så älskad som jag gjorde den dagen. Vi har också hunnit vara i Grekland en vecka. All-inklusive – så härligt! Bruna, fina och sjuka kom vi hem förra veckan. B hade fått något virus och jag hade fått solsting/lättare uttorkning. Så den resan hade kunnat avslutats bättre…. 
 
Denna veckan är vår sista semestervecka. Nästa vecka sätter vardagen igång igen. Är varken pepp eller opepp. Kan komma på mig att sakna mina gamla kollegor och barn. Inte för att jag inte trivs där jag är nu, fina kollegor och barn där också. Men det har varit en turbulent vår/försommar så jag har inte hunnit hitta min plats riktigt, eller för den delen förstå hur de arbetar i mitt nya rektorsområde. Men det kommer att ge sig. Jag ser framemot en härlig höst tillsammans med M och A.  Förhoppningsvis blir hösten lugn och vi får behålla de arbetslag som finns på pappret nu.
 
Idag fick vi äntligen fixat vår AC i bilen – LYCKA! Så imorgon ska jag bara köra, köra, köra! Ska på massage på förmiddagen, sedan kanske jag tar mig en sväng till Malmö. Försöker bli bättre på att göra saker själv, utan B eller vänner. Har otroligt svårt för det… Men det går framåt! Denna veckan har jag varit 2 gånger på Willys själv (körde självskanning för att det skulle gå fort), kört till McD (tog driven för… jag är blir osäker/otrygg på allmänna platser på kvällar) och varit på IKEA för att köpa blommor och göra det fint här hemma! Så framåt går det… jag vet att jag var sådanhär innan B också… Nu har jag bara blivit bekvämt med att alltid tjata med honom, vilket ibland kan leda till att vi blir oense och han följer med bara för att vi inte ska tjafsa. Det blir inte bra för någon, så jag jobbar på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s