Back on track

Idag var första dagen tillbaka på jobbet. Men, denna veckan är vi fortfarande sammanslagna så det är inte på ”riktigt”. Dagen gick oerhört fort och helt plötsligt var det dags att gå hem. Tänk ändå, nu går jag in på min fjärde termin som förskollärare, helt sjukt vad tiden går fort! Två arbetsplatser och fyra olika arbetslagskonstellationer. Hoj, hoj, livet rusar fram!

I övrigt blir veckan rätt så lugn, tror jag. Jag jobbar bara mellantider och B jobbar sina vanliga kontorstider. Mat för hela veckan är fixad, lägenheten är städad och tvätt undanplockad… Vad 17 ska jag göra hela veckan? Vill göra något vettigt med tiden, funderar på att cykla ett par rundor. Min massör sa att hon tycker jag ska börja styrketräna för att skona min rygg så får kanske kolla in några gym med gruppass…

På söndag ska vi i alla fall hämta våra bröllopsfoton! Längtar! Världens bästa Jennie Werther har tagit våra foton och trots att hon är lokaliserad 2.5 timmar bort kommer vi fortsätta använda henne som fotograf. Kolla in hennes bilder på Werthers foto! Prisvärd och världens gulligaste tjej!

Nu är det dags att dejta kudden, tidig morgon imorgon, börjar 07.00 så får gå hemifrån 06.30 ungefär. Snaaark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s