Vi åkte på semester

Nu har halva veckan gått. Både tiden och svetten rinner mellan fingrarna. Dagarna har gått mycket fort och jag längtar lite tills vi ska sätta igång ordentligt. Denna vecka har jag fått lär känna en av mina kollegor, L,  bättre. Ser framemot att arbeta tillsammans i höst. Men innan hösten kommer, ska jag visa lite bilder på från vår smekmånad till Kos.

En helt fantastisk resa, all-inklusive med massa mys och när till och med jag lyckas slappna av och bara vara, då är det är bra ställe.

Hela resan var urmysig och precis vad vi behövde. Bara vara vi två. En resort med fokus på välbefinnande och helt utan barn (låter hemskt, såklart…..), det var skönt. Att äntligen kunna slappna av och INTE stressa över ett stundande bröllop – OVÄRDERLIGT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s