En helt onödig pryl…typ

För ett par veckor sedan gick vår dammsugarslang sönder. Vi tejpade ihop den och fick den att fungera!… fram tills jag skulle dammsuga i lördags. Slangen fortsatte spricka, jag tejpade, den sprack, jag tejpade, den sprack… Och så höll vi på en stund tills jag tappade tålamodet och råkade dra sönder slangen rejält…

Vi började då prata om att köpa en ny dammsugare, men släppte det rätt fort eftersom vi skulle till Lagan. På vägen hem därifrån började vi prata om dammsugare och Bobby började googla robotdammsugare. Vi velade fram och tillbaka, är den värd priset? Kommer resultatet bli bra? Fungerar de verkligen? Efter mycket om och men bestämde vi oss för att prova, i värsta fall kan man ju lämna tillbaka.

Nu under kvällen hade den äntligen laddat klart och vi provkörde. Den fungerar riktigt bra, den är dock ofantligt trög när den ska ”hitta hem” igen, men det kan jag nog överleva. Vi får se hur det fungerar, vi har ställt i den på att dammsuga varje dag klockan 10, så vi får väl se om den har fastnat någonstans när vi kommer hem.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s