…och livet flyter på

Hej!

Onsdag igen, förstår inte vart veckorna tar vägen?! Måndag och sen helt plötsligt är det fredag igen. Det tyder väl på att jag har roligt under veckorna så tiden går fort… Allting bara flyter på och jag har mycket att ser fram emot under hösten.

Nu i september ska jag och en kompis gå på Rent i Ystad (LÄNGTAR!) och en AW med jobbet är inbokad! I oktober åker Bobby till USA, vilket är trist, men jag håller mig sysselsatt och bjuder in mina härliga kollegor på middag och mys när han har åkt. När Bobby kommer hem är det dags för min tatuering, börjar bli lite nervös… MEN, den är så liten så det ska inte göra ont… I november händer STORA saker, först West Side Story på Malmö opera och senare den månaden blir jag moster!! GALET! Längtar efter lilla Myran så!! Sen är det december med julfester, släktmiddagar och allt vad det innebär. Både jag och Bobby kommer jobba under mellandagarna, men det blir inte så jobbigt eftersom julen ligger som den gör i år.

Mycket som händer och jag känner mig väldigt harmonisk. Nöjd och glad med livet liksom. Förra helgen åkte jag upp till Växjö för att hälsa på min familj. Det var välbehövligt. Har inte träffat någon av dem sedan bröllopet, tror jag. Jag fick göra min mormor glad genom att ge henne en för tidig födelsedagspresent, jag umgicks med min farmor och självklart närmsta familjen också. Hade velat träffa systrarna lite också, men dem pratar jag ju med ändå. Speciellt min storasyster, vi snittar nog minst 2.5 timme varje gång vi pratar i telefon. När våra makar frågar vad vi kan prata om så länge så blir svaret alltid ”Ja… jag vet inte. Vi började prata om jobb… sen gick vi över till växter… lite politik… funderingar kring samhället i stort… men nä… egentligen inget speciellt”. Min fina storasyster!

Det var väl det för denna gången… jag har mycket som snurrar i huvudet, men som inte fått fäste ännu, men allting känns väldigt hanterbart och jag känner mig lycklig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s