Finding joy in the ordinary

Jag är i fas. Jag är i fas. Jag är i fas. Jag är i fas.

Jag är i fas med livet. Allting flyter på som det ska. Senast i onsdags när jag var på väg till ett möte på en annan enhet, stannade jag till, tog ett djup andetag och tänkte ”Jag är lycklig”. Jag vet inte vad som har förändrats, jag vet inte vad som har hänt, egentligen, men jag är faktiskt lycklig. Det finns inget jag skulle ändra på.

Jobbet går lysande, jag känner faktiskt lycka över att gå till jobbet. Jag är tacksam för att jag har mitt jobb. Ja, det var en tung vår med många inskolningar, mycket nytt och mycket stress (speciellt när jag blev sjukskriven). MEN känslan i kroppen när barnen kommer på morgonen och jag får släppa allt jag har i händerna för att de kommer springandes mot för att kramas – ovärderligt! Att sitta och prata med mina kollegor om ditten och datten – även detta ovärderligt!

Privat har jag fått många goda besked, senast idag kom det senaste. I lördags fick jag äntligen se Rent tillsammans med en av mina bästa kompisar. När de satte igång och tog första tonen fick jag gåshud. Hela tiden satt jag som på nålar och undrade om mitt sällskap skulle tycka om musikalen (det gjorde hon!!). Att få prata med min storasyster och kunna uttrycka rädslor och oro som finns ibland och bara bli lyssnad på, utan dömande, det betyder så mycket. Hon är också mycket duktig på att dra ned mig på jorden och säga ifrån när jag drar iväg för mycket. Kort sagt är familjerelationerna på topp på alla plan just nu. Jag kunde inte be om mer.

Och min älskade make, min klippa, mitt ankare. Har varit sådär löjligt nykär  i flera månader nu. Kan ju bero på bröllopet i och för sig, men vi har också landat i det som är vi. Vi orkar mera, vi vill mera, vi vågar drömma.

Allt har bara kommit in ett lunk som fungerar bra för mig. Jag har funnit ett lugn inom mig som inte funnits tidigare. Jag är lycklig och jag tänker rida på den här känslan så länge som möjligt.

IMG_0651

En bröllopspresent med sand och stenar från Grekland 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s