It’s the little things in life

Ännu en vecka till ända och en annan har börjat. Förra veckan löpte på, smärtfritt. Veckorna går så sjukt fort just nu. Jag hinner knappt blinka och så är det fredag.

MEN, i fredags hände det saker. Jag var ute och åt tillsammans med mina härliga kollegor på Pinchos i Malmö. Jag plockade upp en av mina kollegor innan och självklart så imponerade jag med mina körskills genom att nästan köra rakt in i en lyktstolpe det första jag gjorde… Till mitt försvar, solen lyste mig i ögonen och jag försökte undvika att köra in en parkerad bil… Kvällen var lugn, men väldigt mysigt. Det är så roligt att lära känna varandra utanför jobbet.

Denna veckan blir relativt lugn, imorgon får jag köra en monsterpass på nästan 12 timmar. Sådär skoj, men det blir säkert bra. En gång är ingen gång. Annars händer det inget, i helgen ska jag och Bobby bara mysa eftersom han ska åka iväg en liten sväng nästa vecka. Men jag kommer hålla mig upptagen. Ombudsdag tillsammans med kick-off på torsdag och på fredag nästa vecka så ska mitt arbetslag komma hem hit och äta och mysa.

Men nu är nu och denna veckan ska först klaras av. Men som med allt annat så kommer det att gå fort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s