När framgången känns

Efter ett par turbulenta veckor på jobb börjar det nu reda upp sig. Det var varit mycket frånvaro och jag har fått dra mycket själv. Väldigt stressigt, frustrerande och jobbigt. Men, såhär i efterhand, är jag så stolt över mig själv. Jag har pallat trycket, jag har fortsatt att ge barnen allt, trygghet, omsorg och en massa bus. Vissa relationer har stärks och det gör så gott när jag får höra om barn som pratar om mig hemma. Som blir glada när föräldrarna, på morgonen, säger; ”Ska vi gå till Stinha?”. Jag älskar mitt jobb och jag satt precis och gick igenom vad vi har gjort denna terminen. Ja, utanför arbetstid, men ja, jag hade tråkigt och vi ska utvärdera snart… Hursomhelst, fy fan, vilket bra jobb vi har gjort. Vilken barngrupp vi har fått! Att kunna gå tillbaka och se deras utveckling, alltifrån den individuella till hela gruppens, fy fan vad jag blir glad!

Allt annat rullar på, Bobby har varit och hälsat på sin familj, jag stannade hemma denna gången. Han kom hem och jag kände mig hel igen. En hel vecka var han borta, första kvällen gick bra, andra kvällen spenderade jag hos en god vän och kollega. Sen blev jag uttråkad, så då åkte jag till IKEA. Det är sånt som händer. Fint blev det i alla fall.

Nu kommer snart Bobby hem med en kompis, de ska gå till gymmet. Jag ska roa mig med att skriva tackkort (som skulle skickats ut i augusti…..)

2 reaktioner på ”När framgången känns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s